5 nasvetov za orgazem bradavičk

Nasveti in ideje

Bradavičke in prsi so neverjetne in edinstvene, kar pa včasih tako ženske kot tudi moški pozabijo, zlasti v spalnici.

Tam niso le zato, da moškim mešajo glavo in zagotovo ne zato da bi ostalo le pri seksi izgledu, saj te lahko pripeljejo do odličnih občutkov in celo do orgazma bradavičk.

Bradavičke so polne živčnih končičev kar jih uvršča na sam vrh občutljivih delov ženskega telesa. Ravno to pa je razlog, da jim moraš tako ti kot partner/ka nameniti še več pozornosti, tako med predigro, kot tudi med spolnimi odnosi.

Ker so tako občutljive, pa stimulacija bradavičk ni vedno izbira za začetek predigre, saj je v določenih primerih ali ženskah lahko tudi moteča. Ko si vzburjena pa se tvoje bradavičke napolnijo s krvjo zaradi česar so vedno bolj pripravljene na stimulacijo in lahko prenesejo vedno več draženja, bolj kot se bližaš orgazmu.

Pripravili smo nekaj nasvetov, s katerimi ti bo stimulacija bradavičk prinesla prave užitke in te mogoče pripeljala tudi do prvega in ne zadnjega orgazma bradavičk.

Nasveti so namenjeni tebi in partnerju/ko, zato si le te preberita skupaj!

V jeziku je moč

Če pri erotičnih igračkah iščemo najboljše prijatelje v postelji, lahko rečemo, da je jezik najboljši prijatelj bradavičk. Pri igri z jezikom velja enako kot pri oralnem seksu, najti moraš pravo hitrost, pritisk in gibe.

Direktni napad na bradavičko ne bo najboljša izbira zato začni počasi, na predelu okrog bradavičke. Lahko pričneš s konico jezika in počasnim krožnim gibanjem okrog bradavičke in nato nadaljuješ z miganjem jezika tudi preko bradavičke. Če želiš pokriti večji del lahko uporabiš ploski del jezika, vendar tudi tukaj ne pozabi na kroženje in raznolikost.

In ne pozabi pozornosti nameniti obema bradavičkama.

Igra temperature

Vzemi led ali masažno svečko in eksperimentiraj. Led na telesu poskrbi za mrzlico in takojšnjo erekcijo bradavičk, še dodatno pa jih lahko stimuliraš z nežnim kroženjem ledene kocke okrog njih. Če si bolj ljubiteljica toplote pa lahko poizkusita z voskom masažne svečke, ki ga še toplega naneseš ob ali preko bradavičk. Pri tem, seveda pazita, da ne bo prevroč.

Za bolj nožno igro temperature je dovolj že pihanje, pri čemer bo toplota odvisna od bližine, bolj kot se oddaljiš, hladnejša bo tvoja sapa.

Sesanje bradavičk

Nežno sesanje bradavičk z usti je lahko zabavno in obenem stimulativno. Priporočamo pa ti, da vsaj enkrat poizkusiš s stimulatorjem bradavičk. Ti so lahko v obliki manjših klobučkov ali črpalk, njihov namen pa je začasno povečanje bradavičk s pomočjo sesanja. Ko stimulator na bradavičkah ustvari vakuum se bodo le te bolj napele, krvni pretok pa se bo povečal.

Ko stimulator odstranimo bodo bradavičke še bolj občutljive in zabava se lahko začne. Partner/ka jih nato lahko stimulira z lizanjem, poljubljanjem, miganjem, nežnim grizenjem ali kakor koli te najbolj vzburja.

Stiskanje ali ščipanje bradavičk

Kot smo že ugotovili v prejšnjem odstavku, je pretok krvi ključen za večjo občutljivost tvojih bradavičk. In tako kot stimulatorji lahko tudi sponke za bradavičke povečajo pretok krvi, kar vodi v večjo občutljivost in zanimive občutke.

Sponke za bradavičke med nošenjem dajejo občutek ščipanja, ki pa je lahko nežno ali intenzivno, odvisno kakšne sponke izbereš. Za začetnike priporočamo sponke ki so nastavljive in imajo možnost reguliranja moči. Glej pa tudi da izbereš takšne z gumijastimi prevlekami, ki nudijo udobje.

Če so tvoje bradavičke že tako zelo občutljive in ne veš ali bi bila ta vrsta stimulacije zate, ti svetujemo da pred nakupom preizkusiš nežno stiskanje in ščipanje s prsti. Tako se boš lažje odločila o smiselnosti nakupa te vrste erotičnega pripomočka.

Geli in balzami za stimulacijo bradavičk

Verjetno že poznaš stimulacijske gele za klitoris, ki so namenjeni dodatni stimulaciji med predigro in spolnimi odnosi. Prav takšni pa so na voljo tudi za stimulacijo bradavičk, ki delujejo podobno in s svojim delovanjem spodbujajo občutljivost ter vzburjenje. V veliki večini primerov gre za gele, ki bodo ob nanosu na bradavičke povzročili hladilni učinek, nežno ščemenje in občutek stimulacije. Nekateri so primerni tudi za lizanje in jih lahko uporabita skupaj s tehniko stimulacije z jezikom. Najbolj priljubljeni in praktični pa so lahko tudi izdelki za oralni seks, med katerimi najdeš stimulacijske balzame za ustnice. Te naneseš na ustnice in s poljubljanjem prenašaš njihovo delovanje na intimne predele tvoje bolšje polovice.

Luka
Zanima ga vse v zvezi s spolnostjo, zato lahko na blogu najdeš širok spekter njegovih člankov, ki pokrivajo različna področja - od vsakodnevnih nasvetov do marsikomu morda čudnih fetišev.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice