Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masažer Nalone Electro

Šifra izdelka: VS-VR-26-PNK | EAN koda: 700461030652
133,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Nalone
Barva: Pink
Material: ABS
Vibration power: Variable vibrations
Vibrations: Multispeed
Min Diameter: 2.80cm
Max Diameter: 4.00cm
Dolžina: 21.30cm
Waterproof: Yes
Phthalate free: Yes
Charging cable length: 90 cm
Suitable for: Women
Speed modes: 7
Num of Motors: 2
Stimulation: Clitoral stimulation
Insertable depth: 12.00cm

Opis

Brezžični masažer Nalone Electro vam nudi nepozabno notranjo in zunanjo stimulacijo z izredno tihim in močnim motorčkom, ki premore kar 7 funkcij vibriranja glave in 7 funkcij vibriranja ročaja, s tem masažerjem pa je Nalone predstavil tudi najnovejšo tehnologijo Electro Magnetic Pulse. Ta tehnologija proizvaja intenziven mikro tok, ki stimulira vaše najbolj občutljive živčne končiče, tako, da se užitek še bolj poveča.

Ohišje stimulatorja je izdelano iz ABS plastike ter obdano s 100% silikonom, ki je telesu prijazen, nealergen in popolnoma varen za uporabo. Masažer Electro je 100% vodoodporen in tako primeren za uporabo tudi pod tušem ali v kadi. Baterija masažerja se polni preko priloženega USB kabla.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje