Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Pomoč pri nakupu

Ko izberete izdelek, ki ga želite naročiti, je pri nekaterih potrebno izbrati velikosti in/ali barvo. V izbirniku velikosti so navedene velikosti, ki so na voljo. Ko izberete želeno velikost lahko izberete tudi barvo (navedene so tiste, ki so na voljo).

Preden izdelek dodate v košarico lahko s pritiskom na gumb + izberete količino izdelkov, ki jih želite naročiti ali pustite privzeto vrednost, če želite naročiti en izdelek.

Ko izberete želeno velikost, barvo in količino, izdelek s pritiskom na gumb »V KOŠARICO« dodate v nakupovalno košarico. Sistem bo izdelek dodal in vas o tem obvestil. Če želite dodati še druge izdelke jih izberete na enak način in dodate v košarico.

S pritiskom na gumb »košarica« v desnem zgornjem kotu, lahko preverite kateri izdelki so v njej in kakšen je skupni znesek naročenih izdelkov. Če ste se med postopkom naročanja zmotili, lahko količine izdelkov urejate v košarici. Če želite izdelek iz košarice odstraniti, pritisnite gumb s simbolom koša. Če ste spremenili količino izdelkov pritisnite gumb »POSODOBI NAKUPOVALNO KOŠARICO«.

Ko dodate vse želene izdelke, nadaljujte na zaključek nakupa, kjer boste vpisali podatke za dostavo in izbrali način dostave ter plačila. V polje »Podatki kupca« vpišete vaše podatke. Če želite, da paket pošljemo na drug naslov, odkljukajte »Pošlji na ta naslov«. Odprla se bodo dodatna polja kamor vnesete podatke za dostavo. V naslednjem koraku izberete način dostave. Izbirate lahko med klasično dostavo na dom s Pošto Slovenije, poštno ležeče na izbrano pošto, dostavo s Pošto Slovenije do 10. ure ali po 16. uri ter osebni prevzem v naši poslovalnici.

Ko ste izbrali način dostave izberite še način plačila, izbirate lahko  plačilo s Paypalom, preko UPN obrazca ali plačilo ob prevzemu. Če ste prejeli kodo za popust jo vpišite v polje »Kode za popust« in kliknite na gumb »UPORABI«.

Če imate kakšno posebno željo glede svojega naročila nam to sporočite v polju »komentar«. Še enkrat preglejte vse vpisane podatke, nato pa pritisnite gumb »ODDAJ NAROČILO«.

Če ste podatke vpisali napačno jih lahko preprosto popravite v izbranem polju, če ste podatke vnesli napačno ali kakšen podatek ni popoln vas bo sistem opozoril tako, da bo manjkajoča oz. nepravilno izpolnjena polja označil rdeče. Če ste izbrali napačen izdelek ga lahko zamenjate tako, da se vrnete na prejšnji korak.

Po pravilni oddaji naročila boste zagledali stran, ki vas bo obvestila, da je bilo naročilo uspešno oddano. Na e-mail boste prejeli potrditveno sporočilo. Če ste izbrali plačilo preko UPN obrazca boste na e-mail skupaj s potrditvenim sporočilom prejeli tudi izpolnjen UPN obrazec.

Če imate težave pri naročanju nam lahko pišete na [email protected] ali pokličete na 01 / 828 09 80.