Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Analni gel za stimulacijo Slow Sex

Šifra izdelka: BI0322 | EAN koda: 8436562013806
18,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Slow Sex
Barva: Transparent
Količina: 30 ml
Suitable for: Unisex

Opis

Gel na vodni osnovi vsebuje kombinacijo pomirjujočih in hidrirajočih sestavin, ki ne samo zmanjšajo trenje, ampak tudi pripravijo analno območje za igro. Za razliko od nožnice, se anus ne vlaži samodejno, ko smo vzburjeni, zato je uporaba mazila nujna!

S hidratizirano aloe vero, pomirjujočo kamilico in sproščujočo arniko, je SLOWSEX Anal Play Gel varen za uporabo, tako v kombinaciji z erotičnimi igračkami, kot tudi kondomi. Gel na vodni bazi vam omogoča sproščujočo in zabavno vključevanje v analno igro, z neustavljivim vonjem po kokosu in sladkim okusom. Kamilica bo na vas delovala pomirjujoče, medtem vsebnost Aloe Vere pa vam bo zagotavljala vlaženje, ki je potrebno za analni seks brez tveganja poškodb.

Sestavine:

  • Glicerin ali glicerol se uporablja v medicinskih, zdravilnih pripravkih in izdelkih za osebno nego in sicer kot sredstvo za izboljševanje gladkosti, ki zagotavlja mazenje in deluje kot vlažilec.
  • Voda Aloe Vera – sok listov
  • Cvetni izvleček kamilice Recutita
  • Cvetni ekstrakt Arnike Montana
  • Xanthan Gum se uporablja kot aditiv za živila ter modifikator v reologiji. Pogosto je uporabljen tudi kot gostilo in stabilizator za preprečitev ločevanja sestavin v kozmetičnih izdelkih.
  • Carbomer ali poliakrilna kislina deluje kot stabilizator emulzij, suspendirajoče sredstvo oziroma zgoščevalo.
  • Aroma kokosa
  • Bisabolol – pridobiva se iz olja kamilice, deluje kot hranilo za kožo in tudi antimikrobno. Deluje tudi na presnovo in pospešuje regeneracijo kože, kar privede do upočasnitve predčasnega staranja kože. Tudi kožna vnetja se celijo veliko hitreje. Velja za koži prijazno sestavino, zato jo lahko najdemo tudi v mnogih kozmetičnih izdelkih.
  • Maltodekstrin se na splošno uporablja kot zgoščevalno sredstvo in deluje kot konzervans, kar izdelkom podaljša rok uporabe.
  • Natrijev saharin ali samo saharin je umetno sladilo, brez kalorične vrednosti in je 300-krat sladkejši od saharoze.

Sestavine

Glycerin, aqua (water), aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice, chamomillia recutita (chamomille) flower extract, arnica montana (arnica) flower extract, xanthan gum, carbomer, aroma (flavour), bisabolol, maltodextrin, sodium saccharin

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje