Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibrator Snail Vibe Duo vijoličen

Šifra izdelka: SnailV-P | EAN koda: 6926749900101
134,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Snailvibe
Barva: Purple
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Hard vibrations
Max Diameter: 3.5 cm
Dolžina: 24 cm
Phthalate free: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Speed modes: 10
Zaščita za potovanja: Da
Flexible: Yes
Penetration: Yes
Waterproof: Yes
Stimulation: Vaginal stimulation
Charger: USB plug

Opis

Vibrator Snail Vibe je bil razvit na podlagi znanstvenih raziskav in je prejel oceno XBIZ za najbolj inovativen vibrator na trgu. Snail Vibe je edinstven duo vibrator, ki hkrati na povsem inovativen način stimulira klitoris in točko G.

Snail Vibe so zasnovali znanstveniki na podlagi raziskav, spraševali pa so se naslednje:

Ali je vaginalna stimulacija pomembna?

Znanstveniki so ugotovili, da je vaginalna stimulacija zelo pomembna, saj se med orgazmom, ki ga doživite med spolnim odnosom v primerjavi z orgazmom ob samozadovoljevanju, proizvede kar 400% več prolaktina, ki je odgovoren za zadovoljstvo in rast prsi.

Zakaj je pomembna tudi stimulacija klitorisa?

Znanstveniki so ugotovili, da je orgazem odvisen tudi od strukture genitalij. Raziskave so pokazale da okrog 75% žensk ne more doseči orgazma samo s stimulacijo nožnice brez stimulacije klitorisa, če je le ta od nožnice odstranjen več kot 2,5cm.

Snail Vibe je bil zasnovan s 2,5cm polmerom klitoralnega stimulatorja, ki nudi popolno stimulacijo ne glede na pozicijo klitorisa.

Ali vaginalni orgazem obstaja?

Seksolog Edward Eichel je v 70% razvil tehniko koitalne poravnave, ki pomaga pri doseganju orgazma s penetracijo. Spolni položaj z dviganjem in spuščanjem medenice pomaga pri drsenju penisa vzdolž nožničnih ustnic, ki obenem stimulira klitoris.

Snail Vibe zagotavlja sinhrono stimulacijo klitorisa in nožnice s pomočjo drsnih gibov, ki simulirajo spolni odnos.

Ali je orgazem mogoče nadzorovati?

Tehnika "mostu", ki jo je razvila dr. Helen Kaplan pomaga ustvariti nevronske povezave med erogenimi conami. Zunanjo in notranjo stimulacijo povezuje "most", skozi katerega klitoralni orgazem postane vaginalni in obratno.

Snail Vibe vam omogoča, da prilagodite učinek na dve erogeni coni neposredno med stimulacijo.

Multivibrator, mit ali resničnost?

Znanstveniki že vrsto let poskušajo ustvariti vibrator s premikajočim klitoralnim stimulatorjem. Do sedaj še niso ustvarili nobenega modela, ki bi zajel dovolj močne vibracije, ravno pravšnjo dolžino za vstavljanje in pravilno pozicijo stimulatorja klitorisa v enem.

Snail Vibe združuje 8 različnih vrst stimulacije in hkrati nadomešča 3 erotične pripomočke, vibrator, klitoralni stimulator in dildo.

Opis delovanja:

Zasnova Snail Vibe vibratorja z dvema stimulacijskima glavama poskrbi, da ves čas drži stimulator klitorisa na enem mestu. S premikanjem vibratorja se glava za stimulacijo klitorisa kotali vzdolž vibratorja in tako ne glede na položaj druge stimulacijske glave, prva vedno ostane usmerjena na vaš klitoris. Snail Vibe tako poskrbi za stimulacijo klitorisa in točke G hkrati na enostaven način.

Ta erotična igračka je izdelana iz mehkega, prilagodljivega silikona, ki je telesu prijazen in varen za uporabo.

Z dvema stimulacijskima glavama Snail Vibe lahko upravljate ločeno s tipkama. Vsak gumb nadzoruje 5 različnih vzorcev vibracij in 5 različnih hitrosti vibracij. To vam omogoča spodbudo v številnih različnih kombinacijah.

Za ogled 4D simulatorja sledite povezavi.

Za maksimalno udobje uporabite lubrikant na vodni osnovi. Ker je 100% vodoodporen ga lahko uporabljate tudi v kadi ali pod tušem. Snail Vibe enostavno napolnite s priloženim USB kablom.

Po uporabi ga očistite z mlačno vodo in antibakterijskim milom ali čistilom za erotične pripomočke. Pred shranjevanjem ga dobro osušite ali obrišite s krpo, ki ne pušča vlaken.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje