Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Kletka za penis Fantasy C-ringz Hardcore Cock Blocker

Šifra izdelka: PD5928-23 | EAN koda: 603912358643
47,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Fantasy C-Ringz
Size fit: Normal
Wire/Bone: Yes

Opis

Zaklenite svojega ljubimca s to enkratno kletko za penis Fantasy C-ringz Cock Blocker. Pritrdite ključavnico, skrijte ključ in poskrbite, da bo vaš partner držal svoje premoženje tam, kamor spada! Ta vrhunska kletka za penis je izdelana iz medicinskega silikona, ki je varen za telo in brez ftalatov. Nastavljiv obroč je izdelan iz nerjavečega jekla

Kletka je udobna in zasnovana za dolgotrajno uporabo, je lahka, prilagodljiva in zračna. Ko je ključavnica nameščena, kletka učinkovito blokira erekcijo, ne glede na to kako ste vznemirjeni. Kletka Cock Blocker je idealna tako za začetnike kot tudi za poznavalce in izkušene v bolj porednih igricah.

Uživajte v navdušenju, ko zaklenete svojega ljubimca, ali pa se odpovejte nadzoru in predajte ključe svojemu partnerju!

Ker je kletka izdelana iz silikona je enostavna za vzdrževanje, varna za telo in je super higienska. Odprtine za prezračevanje omogočajo čiščenje kletke tudi, ko jo nosite. Na koncu silikonskega rokava je tudi luknjica, ki omogoča uriniranje. Ker je kletka izredno udobna in kompaktna jo lahko nosite tudi pod oblačili.  

Ko želite silikonski rokav namestiti na kovinski obroč, se prepričajte, da je odprtina kovinskega obroča obrnjena navzgor. Oba para silikonskih zank namestite na obe strani obroča. Ko rokav nataknete na kovinski obroč izberete eno od 3 lukenj in namestite ključavnico. 

Opozorilo: pred spanjem kletko odstranite, da preprečite poškodbe ali morebitno nelagodje.

Velikost kletke:

  • notranja dolžina: 9,5cm
  • premer kovinskega obročka: 4,3-5,2cm

V kompletu boste prejeli:

  • kletko za penis
  • kovinsko ključavnico z dvema ključema
  • 3 plastične ključavnice z zaponko

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje