Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masturbator Nalone Oxxy

Šifra izdelka: VS-VR-30-PNK | EAN koda: 700461169802
148,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Nalone
Barva: Pink
Material: ABS
Dolžina: 19.00cm
Insertable depth: 8.00cm
Inner Diameter: 4.00cm
Outer Diameter: 8.20cm
Suitable for: Men
Opening: Neutral
Internal structure: Smooth
Suitable lubricant: Water Based
Charging cable length: 90 cm
Speed modes: 7
Stimulation: Penis stimulation

Opis

Nalone Oxxy Masturbator je super masturbator s sodobnim dizajnom. Gladka ukrivljena gred zagotavlja dober oprijem, v notranjosti pa se skrivajo komore, ki se napolnijo z zrakom, kar uporabniku omogoča, da sam nastavlja tesnost masturbatorja po želji.

Nalone Oxxy premore 7 nastavitev vibracij za dodatno stimulacijo penisa, lahko pa ga preko Bluetooth povezave tudi povežete s svojim najljubšim seznamom predvajanja in začutite ritem glasbe!

Masturbator je izdelan iz ABS plastike in silikona in je vodoodporen, zato ga boste lahko uporabljali tudi pod prho, ni pa priporočena uporaba v kadi. Oxxy se polni preko priloženega USB kabla.

Po vsaki uporabi igračko očistite z mlačno vodo in čistilom za erotične pripomočke in jo dobro osušite, preden jo shranite za naslednjo uporabo.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje