Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski obroček Satisfyer Power Ring

Šifra izdelka: J02008-13 | EAN koda: 4061504000886
39,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Satisfyer
Barva: Blue
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Max Diameter: 4,5 cm
Inner Diameter: 2.50cm
Outer Diameter: 4.00cm
Suitable for: Men
Phthalate free: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Flexible: Yes
Easy to clean: Yes
Waterproof: Yes
Charging cable length: 90 cm
Speed modes: 10
Suitable for couples: Men + Woman
Stimulation: Penis stimulation

Opis

Vibracijski obroček Satisfyer Power Ring poskrbi za večjo trdnost med ljubljenjem: obroček za penis z vibracijami se namesti čez penis v mlahavem stanju, ki nato s svojim intenzivnim učinkom zastoja krvi poskrbi za izjemno trdnost. Obroček za penis oba partnerja stimulira z 10 vibracijskimi programi, ki jih je mogoče intuitivno upravljati s pomočjo gumba. Je prožen ter se natančno in vzburljivo tesno prilega penisu. S pomočjo učinka zastoja krvi obroček uporabniku omogoči močnejšo erekcijo in večjo vzdržljivost – poleg tega pride tudi do zapoznele ejakulacije.

Obroček za penis z močnimi vibracijami razvaja oba partnerja. Zahvaljujoč svoji vzburjajoči strukturi Power Ring s svojimi nagubanimi detajli poskrbi tudi za stimulacijo klitorisa. Zaradi vodoodporne izdelave (IPX7) je Power Ring hkrati tudi idealni spremljevalec pri zabavnih igricah pod tušem ali v kopalni kadi. Telesu prijazen, mehak silikon je še posebej higieničen in navduši s svojim izjemno mehkim občutkom – material lahko pred in po vsaki uporabi enostavno očistiš s čistilom za erotične izdelke. Če izdelku Power Ring zmanjka sape, lahko njegovo vgrajeno baterijo ponovno napolniš s priloženim polnilnim kablom USB.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje