Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Komplet pripomočkov Calex Her Anal Kit

Šifra izdelka: 3002198810 | EAN koda: 716770085085
32,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: CalExotics
Barva: Purple
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Operation: Control button
Suitable for: Women
Phthalate free: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Flexible: Yes
Penetration: Yes
Charger: Batteries

Opis

Komplet pripomočkov Calex Her Anal Kit združuje štiri erotične pripomočke za analni užitek v priročen majhen komplet, ki je kot nalašč za začetnike, predstavlja izjemno vsestransko paleto možnosti za analne aktivnosti.

Začnite s svilnatim čepom Rocker, ki je primeren za pripravo anusa za prihajajoče stvari. Konica analnega čepa je lepa in vitka ter zaokrožena, z drobno zaokrožena ki nato nabrekne v debelejše telo. Lepo široko podnožje  zagotavlja odličen oprijem, hkrati pa ščiti pred pregloboko penetracijo. Rocker je zaradi tankega vratu in prožnosti, zelo primeren za dolgotrajno nošenje, za veliko užitka v kombinaciji z udobjem in občutkom varnosti.

Drug analni čep, ima ozko telo, ki se postopoma povečuje. Velikost je primerna za začetnike. Zanka deluje kot ročaj, omogoča pa tudi uporabo s priloženim vibracijski jajčkom - zdrsne naravnost skozi obroček za prenos vibracij in analni čep spremeni v vibracijski čep.

Vibracijski jajček lahko uporabljati za stimulacijo bradavičk, klitorisa, stimulacijo nožnico ali pa ga uporabite kot dodatek pri analnem čepu. Daljinski upravljalnik ima preprost vrtljiv gumb s katerim nastavljate hitrost vibracijskega jajčka. 

Analne kroglice so izdelane iz silikona, obsegi kroglic postopoma naraščajo in z lahkoto raztegnejo in stimulirajo analni predel. 

Za lažjo in boljšo izkušnjo svetujemo uporabo analnega lubrikanta na vodni osnovi. Po končani uporabi vse pripomočke lahko umijete pod tekočo vodo z milom ali s čistilom za erotične igračke. 

Vibracijski jajček ni vodoodporen!

Dimenzije:

  • analni čep 1 dolžina: 9cm, premer: 2,5cm
  • analni čep 2  dolžina: 9cm, premer 2,5cm
  • analne kroglice dolžina: 24,70cm, vstavljiva dolžina: 19cm, premer: 2,5cm

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje