Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Komplet Gläs G-spot Pleasure

Šifra izdelka: E31625 | EAN koda: 4890808238653
95,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Glas

Opis

Komplet Gläs G-spot Pleasure je sestavljen iz dveh dildov znamke Gläs. Najbolje izkoristite raziskovanje točke G z dvema gladkima steklenima dildoma, ki sta ukrivljena za ciljno stimulacijo.

Stekleni dildo Gläs Ribbed G-spot zagotavlja dvojni užitek z dvema koncema za dva različna občutka! En konec 20,3-centimetrskega steklenega dilda z rebrastim koncem za stimulacijo točke G ima ukrivljeno gred in čebulasto konico za neposredno stimulacijo točke G, medtem ko vas drugi rebrasti konec stimulira na vseh pravih mestih.

Privoščite si lahkoten orgazem točke G z dildom Gläs Slimline, 20,3 cm z idealno dolžino in popolnoma izbočeno konico je nepogrešljiv pripomoček za ljubitelje igranja z G-točko.

Oba dilda sta v celoti izdelana iz stekla in tako popolnoma nealergena, higienična ter primeren za uporabo z vsemi vrstami lubrikantov, enostavno pa ju boste tudi očistite s toplo vodo.

Pred uporabo lahko po potrebi dildo enostavno segrejete ali ohladite, za nekaj minut ga postavite v zmrzovalnik ali pa ga ogrejte po vročo vodo.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje