Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski obroček Satisfyer Bullseye APP siv

Šifra izdelka: D-231030 | EAN koda: 4061504018379
49,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Satisfyer
Barva: Blue
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Max Diameter: 5,3 cm
Suitable for: Men
Suitable lubricant: Water Based
Flexible: Yes
Waterproof: Yes
Speed modes: 12
Suitable for couples: Men + Woman
Stimulation: Clitoral stimulation, Penis stimulation

Opis

Vibracijski obroček Satisfyer Bullseye je erotična igračka s katero boste zadeli v polno!

Ta odličen vibracijski obroček za penis ima elegantno in brezčasno obliko. Z nastavljivo zanko lahko enostavno nastavite popoln premer obročka za prileganje vašemu korenjaku. Tudi zato je idealen za začetnike in vse, ki iščejo popoln obroček za penis. Upravljate ga lahko z aplikacijo Satisfyer Connect, izdelan pa je iz telesu prijaznega medicinskega silikona, ki je še posebej prožen in mehak.

Zahvaljujoč učinku zadrževanja krvi nastavljiv obroček za penis ne le odloži ejakulacijo, temveč vam zagotavlja tudi izjemno erekcijo. Tako vam omogoča, da še posebej intenzivno občutite vsak dotik.

Poleg tega je vibracijski obroček za penis vodoodporen (IPX7) – tako lahko svojo ljubljeno osebo razveseliš tudi pod tušem ali v kopalni kadi. Čiščenje je popolnoma enostavno s toplo vodo in blagim milom – z nekaj pritiski na razpršilec čistila za erotične izdelke lahko material dodatno razkužiš pred in po vsaki uporabi.

Če obročku za penis zmanjka sape, lahko njegove vgrajene baterije ponovno napolniš s priloženim polnilnim kablom USB.

Tega ne smete zamuditi: nova aplikacija Satisfyer Connect vam ponuja edinstvene in neskončne možnosti uporabe. Aplikacija je združljiva s katerim koli pametnim telefonom, tabličnim ali prenosnim računalnikom, ki podpira Android ali IOS sistem. Aplikacijo poiščete v Google ali App store-u in si jo brezplačno namestite na vašo napravo. Preko Bluetooth sistema povežete vašo napravo in že ste pripravljeni.

Doživite zabavne dogodivščine: daljinski upravljalnik in ekskluzivne funkcije, kot so haptično programiranje, neskončno nastavljivi programi vibracij, zaznavanje gibanja ali celo interakcija različnih povezanih igrač - poskusite in pričakujte nove funkcije vsak mesec! 

Bodite del R-Love-utiona in na svoj pametni telefon prenesite brezplačno aplikacijo Satisfyer Connect!

Zaradi uspešnega medsebojnega vpliva spolnega počutja in tehnologije je aplikacija Satisfyer Connect prejela svetovno priznano nagrado CES TWICE Picks. Žirija CES je posebej pohvalila haptično programiranje, zaznavanje gibanja in sposobnost ustvarjanja novih programov za vibracije.

Nagrada CES TWICE Picks Award se podeljuje le najboljšim potrošniškim izdelkom na svetu.

Obroček deluje tudi brez aplikacije!

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje