Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Erekcijski obroček Crushious Billy

Šifra izdelka: EX19249 | EAN koda: 7403254150317
5,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Crushious

Opis

Erekcijski obroček Crushious Billy je odličen erotični pripomoček za moške, ki poskrbi za tršo in dalj trajajočo erekcijo ter omogoča daljše spolne odnose.

Velikost obročka je nastavljiva, kar omogoča enostavno namestitev ter prilagoditev moči stiska. Obroček je izdelan iz kvalitetnega silikona z nameščenim plastičnim obročkom za zategovanje.

Za lažjo uporabo lahko uporabite tudi lubrikant, uporabite pa le lubrikante na vodni osnovi saj bi lubrikanti na silikonski osnovi lahko poškodovali izdelek. Obroček po končani uporabi zlahka umijete pod toplo vodo in blagim milom ter čistilom erotičnih igračk.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje