Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibrator BSwish BDesired Deluxe Curve moder

Šifra izdelka: E25454 | EAN koda: 8555888500613
36,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: B Swish
Batteries: Necessary for use

Opis

Vibrator BSwish BDesired Curve je vibrator manjših dimenzij, ki bo G-točko našel namesto vas in vas popeljal do nepozabnega orgazma. Zaradi svojih dimenzij je zelo priročen ter ga lahko vzamete kamorkoli, poleg tega pa je 100% vododporen in tako uporaben v vsakem trenutku in kjerkoli si ga zaželite, tudi pod tušem.

Vibrator BSwish BDesired Curve je izdelan iz mehkega silikona, njegova površina pa je na otip svilnata in mehka. Vgrajen močan motorček nudi več stopenj vibriranja, ki jih boste menjavale le s pritiskom na gumb na spodnjem delu ročaja. Vibrator s napaja z dvema baterijama velikosti AAA, ki pa nista priloženi.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje