Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijska črpalka EasyToys + vibrator G točke

Šifra izdelka: ET851PUR | EAN koda: 8719934003859
109,95 €
+ Brezplačna dostava
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Easytoys Vibe Collection
Barva: Purple
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Max Diameter: 4.00cm
Operation: Push button
Suitable for: Women
Suitable lubricant: Water Based
Waterproof: Yes
Noise level: Normal
Stimulation: Clitoral stimulation
Charger: USB plug

Opis

Vibracijska črpalka EasyToys + vibrator G točke je odličen erotični pripomoček, za popolno stimulacijo vseh erogenih con.

Po uporabi te neverjetne črpalke ne boste nikoli več želeli uporabljati ničesar drugega! Medtem ko črpalka poveča pretok krvi v vaše erogene cone, vam ni zagotovljena le čudovita stimulacija sesanja, ampak bo vaša nabrekla in sijoča vulva nudila vznemirljiv pogled vašemu partnerju. Vgrajen jeziček med uporabo dodatno razvaja vaš klitoris na natanko popoln način prek 7 stimulacijskih načinov.

Na drugem delu črpalke vas pričaka vibrator za G točko, ki nudi 10 načinov vibriranja in je nekoliko narebren za še dodaten užitek ob vstavljanju.

Vse funkcije črpalke pa lahko upravljate ločeno eno od druge, kar še dodatno nudi resnično odlično stimulacijo. Črpalka ima priložena 2 nastavka s premerom 6 in 8 cm in jih lahko preprosto zamenjate.

Za močan učinek in odlično izkušnjo uporabite lubrikant na vodni osnovi. Po uporabi izdelek očistite z mlačno vodo in čistilom za erotične igračke. Ker je odporna na škropljenje, ni pa 100% vodoodporna, je ne smete potopiti pod vodo!

Vgrajeno baterijo boste po uporabi enostavno napolnili s priloženim USB kablom.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje

Sorodni izdelki