Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Dildo No-Parts Rowan

Šifra izdelka: NP-07-BEIGE | EAN koda: 8719934004252
49,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: No-Parts
Barva: Skin
Material: Silicone
Dolžina: 20 cm
Insertable depth: 19 cm
Max Diameter: 4.50cm
Suitable for: Unisex
Suitable lubricant: Water Based
Suitable for anal penetration: Yes
Suction cup: Yes
Flexible: Yes
Easy to clean: Yes
Penetration: Yes
For Strapon: Yes
Waterproof: Yes
Analna stimulacija: Yes
Vaginal stimulation: Yes
Suitable for couples: Men + Men, Men + Woman, Woman + Woman
Structure: Veins
Stimulation: Anal stimulation

Opis

Dildo No-Parts Rowan je zaradi svoje velikosti odlična izbira za izkušene uporabnike. Odlikuje ga ergonomska rahlo ukrivljena oblika, ki omogoča enostavnejšo in bolj prijetno penetracijo, realistična glavica in žilava gred. Jedro dilda Rowan je čvrsto, vendar dovolj prožno za udobno analno ali vaginalno stimulacijo, njegova površina pa je prijetno mehka in gladka.

Dildo je izdelan iz silikona, ki je telesu prijazen in varen za uporabo. Na spodnjem delu ima Rowan širok prisesek za pritrjevanje na vse gladke površine, kar omogoča povsem prostoročno uporabo. Vsi dildi No-Parts so posebej izdelani za uporabo s strap-on-pasovi in hlačkami znamke No-Parts. Rowan s svojim širokim podstavkom pa bo primeren za uporabo tudi z ostalimi klasičnimi strap-on pasovi.

V kombinaciji z dildom uporabite samo lubrikante na vodni osnovi, saj silikonski lubrikanti lahko poškodujejo material dilda. Po uporabi ga preprosto očistite z mlačno vodo in čistilom za erotične igračke.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje

Sorodni izdelki