Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Mini vibrator Black&Silver Kernex 2

Šifra izdelka: D-223177 | EAN koda: 8425402157510
28,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Black&Silver

Opis

Mini vibrator Black&Silver Kernex 2 je preprost vibrator, ki je popoln za začetnike, vendar ima dovolj moči, da jo lahko izkoristite do skrajnih meja. Kernex 2 je eleganten in enostaven za uporabo, saj ima na spodnjem delu zaobljenega okvirja dostopne gumbe za upravljanje z enim dotikom, hkrati pa je v celoti zaprt v silikon in ABS plastiko, ki je varna za telo. Pravijo, da so najboljše stvari v majhnih paketih! 

Največja moč z zmogljivostjo in vzdržljivostjo. Kernex 2 je narejen za tiste, ki imajo radi močan in intenziven občutek v kompaktnem klasičnem in prenosnem vibratorju. Z mini vibratorjem Black&Silver Kernex lahko svoje užitke odnesete kamorkoli.

Mini vibrator Kernex 2 je popolnoma vodoodporen in ga lahko uporabljate tudi pod prho ali v kadi brez zadržkov. Baterije vibratorja so polnilne in jih napolnete z USB polnilcem, ki je priložen.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje