Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Rabbit vibrator Satisfyer Heat Wave roza

Šifra izdelka: OBS5355
59,95 €
Dobava: Preverite tabelo
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Obsessive
Barva: Multicolor
Fit: Loose
Suitable for: Women
Panties included: Ne
Washing temperature: Hand wash
Bleaching: No
Ironing: No
Drycleaning: No
Sušenje v stroju: Ne

Opis

Rabbit vibrator Satisfyer Heat Wave bo razvnel tvojo strast na različne načine: v njegovem dolgem, rahlo zajetnem udu in njegovem stimulatorju klitorisa se nahajata močna motorja, ki z globokimi vibracijami razvajata tvoje vroče točke. Ukrivljena oblika ne poskrbi le za intenzivno, globoko stimulacijo točke G, ampak tudi za izjemno obsežno stimulacijo klitorisa – stimulator klitorisa pa poskrbi, da uživajo tudi druge erogene cone, kot so tvoje sramne ustnice. Njegova oblika tvori zadrževalni obroč, tako da te ne bo zapustil niti v bolj divjih trenutkih. Grelna funkcija izdelka Satisfyer Heat Wave poskrbi za še bolj vroče trenutke: gred se lahko segreje do 39 stopinj, kar poveča tvoj občutek naslade in tvojo zmožnost za orgazem, hkrati pa oddaja občutek telesne toplote. Oba motorja in funkcijo gretja lahko upravljate neodvisno drug od drugega.

Ta grelni vibrator s svojo površino iz nežnega medicinskega silikona ponuja izjemno ljubečo zadovoljitev. Poleg 12 pred nastavljenih vibracijskih programov lahko izdelek Satisfyer Heat Wave prilagodiš svojim potrebam z brezplačno aplikacijo Satisfyer Connect za Android in Apple iOS. Ustvari lastne programe, predaj nadzor partnerju ali poveži aplikacijo s storitvijo Spotify, da se boš lahko razvajala v ritmu svojih najljubših pesmi.

Kot vsi vibratorji Satisfyer je tudi ta ljubimec vodoodporen (IPX7), tako da ni ovir za vroče trenutke pod tušem ali v kopalni kadi! Po uporabi ga preprosto očisti z mlačno vodo in malce blagega mila ter razkuži s posebnim čistilom za erotične izdelke. Če izdelku Satisfyer Heat Wave zmanjka sape, mu jo lahko preprosto povrneš s priloženim polnilnim kablom USB.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje