Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masturbator Otouch Decor2

Šifra izdelka: DECOR-2 | EAN koda: 6972931360932
36,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: OTOUCH
Barva: White
Material: TPE
Dolžina: 15.2 cm
Height (cm): 15.20cm
Outer Diameter: 8.6 cm
Suitable for: Men
Opening: Neutral
Internal structure: Ripples
Penetration: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Stimulation: Penis stimulation

Opis

Prepustite se temu luksuznemu masturbatorju OTOUCH Decor 2 in uživajte v slastni stimulaciji.

Otouch  Decor 2 je opremljen z UV-svetlobo, ki zmanjšuje škodljive bakterije, hkrati pa ima funkcijo segrevanja za zelo realistično izkušnjo. Temperatura se dvigne na 55 °C, nato pa se samodejno izklopi, dokler ne pade pod 50 °C, preden se znova vklopi. To preprečuje, da bi se masturbator preveč segrel. Mehak rokav je opremljen s številnimi izrastki, ki optimalno stimulirajo penis. Masturbator je udoben za držanje.

Decor 2 je priložen rokav Whirlpool, priročnik z navodili, polnilni kabel USB in priročna torbica za shranjevanje. Ločene rokave z drugimi notranjimi strukturami lahko naročite ločeno. To omogoča veliko variacij ali zamenjavo rokava po potrebi. Za največje udobje vedno uporabljajte lubrikant na vodni osnovi. Po uporabi odstranite tulec iz ohišja in ga očistite z mlačno vodo in čistilom za igrače. Preden zamenjate rokav, ga osušite s krpo, ki ne pušča vlaken, ali pustite, da se posuši na zraku. Za daljšo življenjsko dobo materiala na notranji strani uporabite puder. Upoštevajte, da ohišje ni vodoodporno, zato ta masturbator ni primeren za kopanje ali prhanje.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje