Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Mini vibrator Le Wand Bullet

Šifra izdelka: E32768 | EAN koda: 4890808221815
98,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Le Wand
Barva: Pink
Material: Silicone
Vibrations: Vibration and pulsation, Standard Vibration
Vibration power: Variable vibrations
Operation: Push button
Dolžina: 79 (H) x 23.5 (D) mm
Suitable for: Women
Easy to clean: Yes
Phthalate free: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Speed modes: 4-11
Zaščita za potovanja: Da
Waterproof: Yes
Suitable for couples: Men + Woman, Woman + Woman
Run time: 1h
Stimulation: Clitoral stimulation, Nipple stimulation, Vaginal stimulation
Charging Time: 2h

Opis

Potrebujete partnerja, ki vam bo na potovanjih pomagal do orgazma v nebesih? Poiščite mini vibrator Le Wand Bullet - majhno, a mogočno mini vibracijsko napravo, ki je elegantna in enostavna za uporabo. Kot nalašč za začetnike, ki si želijo preprostosti, Le Wand Bullet ponuja neposredno, natančno stimulacijo vroče točke, po kateri hrepenite.

Vibrator Le Wand Bullet lahko kombiniraje z dvema silikonskima teksturiranima rokavoma, da spremenite in okrepite svojo izkušnjo! Le Wand Bullet je izdelan iz za telo varne kovine, ki je po mnenju nekaterih bolj gladka in elegantna kot silikon, je vodoodporen in ima vse, kar potrebujete za zabavo v kadi.

Vibrator Bullet lahko tudi segrejete z ogrevalnim lubrikantom ali ohladite za vznemirljivo temperaturno igro. Le Wand Bullet ponuja 11 pulzirajočih vzorcev in 4 intenzivnosti vibracij pri šepetajoče tihi glasnosti.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje