Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibrator Satisfyer Air Pump Booty 5 napihljiv

Šifra izdelka: 4038551 | EAN koda: 4061504038551
79,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Satisfyer
Barva: Pink
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Operation: Smartphone App, Push button
Dolžina: 18,1 cm
Suitable for: Women
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Speed modes: 12
Penetration: Yes
Waterproof: Yes
Vaginal stimulation: Yes
Noise level: Very quiet
Stimulation: G-spot stimulation, Vaginal stimulation
Charger: USB plug

Opis

Kljub vročim fantazijam vas prosimo za popolno pozornost! Novi vibrator Satisfyer Air Pump Booty 5 je pravi analni vsestranski pripomoček.

  • Analna stimulacija
  • Napihljiv vibrator, povečanje do 15 mm
  • Združljiv z brezplačno aplikacijo Satisfyer App - na voljo za iOS in Android
  • Lahko se uporablja tudi brez aplikacije
  • Aplikacija ponuja neskončno število programov
  • Narejen iz izjemno mehkega, koži prijaznega medicinskega silikona s svilnatim občutkom
  • 15 let garancije
  • Način šepetanja
  • Li-ionska baterija za polnjenje
  • Priložen magnetni polnilni kabel USB
  • Enostavno čiščenje

Kaj vam lahko vibrator Satisfyer Air Pump Booty 5 še ponudi? Napihljiva gred poveča premer vibratorja do 15 mm, s čimer čutno napolni anus in ga intenzivneje stimulira. S pritiskom na gumb spreminjajte premer po svojih željah - tako je vsestranski vibrator primeren za vašo analno vadbo. Z 12 močno razvajajočimi prednastavljenimi programi vibriranja lahko svoje užitke naredite še bolj ekskluzivne - z aplikacijo Satisfyer Connect postanejo še bolj vznemirljivi. Uresničite svoje vroče sanje! Mehak, telesu prijazen silikon vibratorja ima nežne utore, ki še dodatno okrepijo stimulacijo. Uporabite lubrikant na vodni osnovi, da boste od erotične izkušnje dobili kar največ.

Vibrator Air Pump Booty 5 lahko upravljate z nagrajeno aplikacijo Satisfyer Connect in jo tako še bolje prilagodite svojim osebnim željam. Uživajte v vibracijah v ritmu svoje najljubše pesmi na Spotifyju, ustvarite svoje osebne vibracijske vzorce ali poslušajte erotične zvočne zgodbe za ekskluzivno uživanje.

Premer vibratorjev Satisfyer Air Pump lahko s pritiskom na gumb povečate do dodatnih 15 mm. Premer lahko postopoma povečujete in se ustavite na sredini, ko dosežete za vas optimalno velikost gredi. Z neprekinjenim pritiskom vibrator doseže največji premer v samo 12 sekundah, z dvojnim klikom na gumb pa lahko zrak zlahka znova izpustite. 

Vibrator Satisfyer z zračno črpalko je izdelan iz svilnato gladkega medicinskega silikona, ki je izjemno gladek in hitro absorbira vašo telesno toploto.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje