Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Darilni komplet Rianne S First Vibe Kit

Šifra izdelka: E30979 | EAN koda: 8717903272343
34,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Rianne S
Batteries: Necessary for use

Opis

Darilni komplet Rianne S First Vibe Kit je sestavljen iz analnega čepka , klasičnega vibratorja in vaginalnih kroglic. S tem čudovitim darilnim kompletom First Vibe Kit lahko obdaruješ prijateljico ali pa kar samo sebe.

Analni čepek je velikosti S z dolžino 7,2cm in je primeren za začetnike in začetnice v svetu analne stimulacije. Izdelan je iz silikona in je enostaven za vzdrževanje. Pred in po vsaki uporabi ga očistite z milom in vodo ter antibakterijskim čistilom za erotične igračke. 

Klasičen vibrator je izdelan iz ABS plastike in je dolg 13,2cm ter ima premer 1,8cm. Deluje na baterije AA, ki niso priložene, izbiraš pa lahko med 10 različnimi načini vibriranja. Vibrator je odporen na škropljenje, kar pomeni da ga lahko umiješ pod tekočo vodo, ne smeš pa ga uporabljati v kadi ali ga potapljati v vodo. 

Vaginalne kroglice so izdelane iz silikona, prva kroglica ima težo 15 gramov, druga pa 25 gramov. Uporabljaš jih lahko za krepitev mišic medeničnega dna ali pa jih uporabiš skupaj s partnerjem pri predigri. 

Vsi trije izdelki so zapakirani v elegantni kozmetični torbici, ki jo lahko uporabiš tudi za shranjevanje kozmetičnih izdelkov. 

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje