Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Darilni komplet Bodygliss Intensifier box

Šifra izdelka: E33858 | EAN koda: 6019916478487
89,95 €
+ Brezplačna dostava
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: BodyGliss
Barva: Transparent
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Operation: Push button
Suitable for: Women
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Speed modes: 21
Waterproof: Yes
Stimulation: Clitoral stimulation

Opis

Darilni komplet Bodygliss Intensifier box odlikuje lepa zasnova, nebeški orgazmi in diskretnost. Komplet Intensifier box vsebuje dvojni stimulator klitorisa v priročnem polnilnem ohišju ter svilnato mehak lubrikant BodyGliss za popolne občutke.

Erotična igračka Intensifier je izdelana iz silikona in ABS ter ima kar dva stimulatorja, ki nudita dve različni vrsti stimulacije. Prvi nudi stimulacijo zračnega sesanja, ki je že dobro poznan pri vedno več izdelki za stimulacijo klitorisa. Drugi stimulator pa nudi stimulacijo z jezičkom, ki bo med prijetnimi vibracijami božal vaš klitoris in tako poskrbel za edinstvene občutke, ki jih nudi le Intensifier.

Erotična igračka ima vgrajeno polnilno baterijo, priloženo ohišje pa je obenem tudi polnilna posataja. S priloženim kablom jo priklopite na USB vhod v računalniku, igračko pa le položite vanjo in napolnila se bo preko magnetnih kontaktov. Stimulator je tudi 100% vodoodporen, zato ga brez skrbi lahko uporabljate tudi v kadi ali pod prho. 

V kompletu pa prejmete tudi lubrikant, ki bo poskrbel, da bodo občutki med uporabo vaše erotične igračke še boljši. Priložen lubrikant BodyGliss Pure 50ml je izdelan na silikonski osnovi, vendar je primeren tudi za uporabo s silikonskimi erotičnimi igračkami. 

Komplet Bodyglisss Intensifier je odlično darilo, ki se ga bo razveselila vsaka ženska!

Lastnosti:

  • Zagotovljen užitek, tudi za ženske, ki težje dosežejo orgazem.
  • Igrača z dvojno funkcijo
  • Medicinski silikon
  • 7 načinov sesanja
  • 7 načinov lizanja
  • 7 načinov vibriranja
  • Vodoodpornost IPX7

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje