Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Sex naprava Fetish Fantasy International Portable Sex Machine

Šifra izdelka: 05460970000 | EAN koda: 603912339949
630,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Fetish Fantasy Series

Opis

Sex naprava Fetish Fantasy International Portable Sex Machine je prenosna sex naprava z omrežnim napajanjem iz serije Fetish Fantasy v priročni, kompaktni velikosti z dvema dildoma in vibratorjem ter žgečkalnikom.

Sex naprava Fetish Fantasy ima ročaj na vrhu in lisice na obeh straneh za roke ali noge. Lisice na straneh lahko nastavite s kavljem in zanko. 2 priložena dilda lahko enostavno privijete na seks napravo. Potisk seks naprave je od 75 do 183 potiskov na minuto in ga je mogoče prilagoditi z gumbom na napravi. V napravo lahko vstavite vibrator (USB) za dodatno stimulacijo, npr. klitorisa ali bradavičk. Vibracije z več hitrostmi lahko nastavite s kolescem na igrači in jih lahko kombinirate tudi s funkcijo potiska.

Naprava ima 4 močne priseske, ki se varno prilepijo na gladke površine, kar pomeni, da je mogoča zabava brez uporabe rok. Zaradi svoje majhne in kompaktne zasnove je seks naprava čudovito enostavna za držanje, zato jo je na potovanjih enostavno prenašati. Zaradi priloženega univerzalnega napajalnika ga lahko uporabljate kjer koli na svetu.

Dimenzije:

  • Sex naprava: dolžina 43 cm, širina 21,6 cm, višina 21,6 cm
  • Realističen dildo : dolžina 18,4 cm, premer: 3,8 cm
  • Dildo za točko G: dolžina 16,5 cm, premer 3,8 cm
  • vibrator: dolžina 19 cm, premer: 3,3 cm

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje

Sorodni izdelki