Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masturbator Satisfyer Power

Šifra izdelka: 4037332 | EAN koda: 4061504037332
89,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Satisfyer
Barva: Black
Material: Silicone
Dolžina: 26 cm
Suitable for: Men
Opening: Neutral
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Stimulation: Penis stimulation

Opis

Pusti se razvajati z masturbatorjem Satisfyer Power in uživaj v intenzivnih vibracijah, vznemirljivi strukturi in možnosti upravljanja prek aplikacije. Zanimiv dizajn dopolnjuje prilagodljiv silikonski rokav in praktični ročaj.

Masturbator Satisfyer Power te navduši s kombinacijo intenzivnih vibracij, prilagodljivo silikonsko obliko in združljivostjo z brezplačno aplikacijo Satisfyer Connect. Masturbator stimulira zgornji del penisa in te razvaja s prilagodljivimi krili, ki z notranjo, žlebasto strukturo poskrbijo za dodatno masiranje. Ker je rokav masturbatorja izdelan iz telesu prijaznega silikona, ni le posebej koži prijazen in higienski, temveč tudi tesno in s popolnim prileganjem obda tvojega korenjaka.

Masturbator Satisfyer Power je opremljen s 14 prednastavljenimi vibracijskimi programi, ki jih lahko upravljaš prek upravljalnega polja na praktičnem ročaju. Toda masturbator Power zmore še več: Upravljaš ga lahko prek brezplačne aplikacije Satisfyer Connect, kar poskrbi za dodatno raznolikost in številne vznemirljive funkcije. Ustvari lastne vzorce vibriranja, poveži masturbator s svojim računom storitve Spotify, ustvari programe, ki temeljijo na hrupu iz okolice, ali dovoli ljubljeni osebi, da prek spleta upravlja s Satisfyerjem po vsem svetu. Aplikacija je na voljo za iOS in Android.

Silikonski masturbator je vodoodporen (IPX7) in te bo razveselil pod tušem, v kopalni kadi ali v drugih vlažnih prostorih: Lahko ga enostavno očistiš pod toplo vodo z blagim milom. Po uspešnih vrhuncih lahko integrirane baterije s priloženim polnilnim kablom USB ponovno napolniš za naslednjo uporabo.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje