Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masturbator JamyJob SpinJob Oral sex Stimulator

Šifra izdelka: D-226996 | EAN koda: 8435565913427
49,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: JamyJob
Size fit: Normal
Wire/Bone: Yes

Opis

Dobrodošli v prihodnosti. Ta visokotehnološki masturbator JamyJob SpinJob ne samo, da popolnoma simulira oralni seks, temveč ga tudi izboljša. Užitek na novo definira z močnimi rotacijami, ki jih lahko izbirate med tremi hitrostmi. Njegovi utori so strateško postavljeni, da izboljšajo občutek realizma.

Ta simulator oralnega seksa vas bo razvajala s funkcijo rotacije 360°, izbirali boste med 3 hitrostmi vrtenja. Notranjost pa je izdelana iz super mehkega TPE materiala, ki je enostaven za čiščenje, ročaj pa je izdelan iz ABS plastike. 

SpinJob polnite prek priloženega USB kabla.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje