Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski obroček Nalone Love Ring

Šifra izdelka: D-212601 | EAN koda: 700461169864
15,95 €
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Nalone
Size fit: Normal
Wire/Bone: Yes

Opis

Vibracijski obroček Nalone Love Ring bo super popestritev v vaši spalnici, ki bo obema nudil prijetne vibracije med spolnim odnosom.

Obroček je izdelan iz mehkega silikona, ki bo dobro oprijel vsak penis saj je dovolj prožen in raztegljiv. Obroček lahko uporabljate kot vibracijski ali pa vibrator preprosto vzamete iz ovoja, tako lahko obroček uporabite brez njega, vibrator pa lahko uporabite za ročno draženje klitorisa.

Obroček je vodoodporen. Za lažjo uporabo lahko uporabite lubrikant, uporabite pa le lubrikante na vodni osnovi saj bi lubrikanti na silikonski osnovi lahko poškodovali izdelek.

Za delovanje uporablja baterijo AG13, ki je priložena ob nakupu. Obroček po končani uporabi zlahka umijete pod toplo vodo ali čistilom erotičnih pripomočkov.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje