Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Dildo Icicles N.57

Šifra izdelka: 2957-00 | EAN koda: 603912337457
54,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Icicles
Barva: Pinka
Material: Glas
Dolžina: 23.00cm
Insertable depth: 20.00cm
Min Diameter: 4.00cm
Max Diameter: 3.50cm
Suitable for: Women
Phthalate free: Yes
Flexible: No
Penetration: Yes
Waterproof: Yes

Opis

Stekleni dildo Icicles N.57 navdušuje s svojo obliko, ki v enem izdelku ponuja neskončne možnosti za še tako zahtevne uporabnike. Dvojna zasnova dilda ponuja dve različni konici, ki vsaka na svoj način poskrbi za zadovoljstvo. Na eni strani boste našli realistično oblikovano glavico, medtem ko vas na drugem delu pričaka spiralno oblikovana površina za intenzivnejše občutke in nepozaben orgazem.

Dildo je primeren tako za vaginalno kot tudi analno uporabo, s svojo zaobljeno obliko pa omogoča enostavno stimulacijo ženske G-točke ali moške prostate.

V celoti  je izdelan iz kaljenega stekla in tako povsem nealergen, higieničen ter primeren za uporabo z vsemi vrstami lubrikantov. Enostavno ga boste tudi očistili s toplo vodo ali čistilom erotičnih igračk.

Pred uporabo lahko dildo za dodaten užitek segrejete ali ohladite, za nekaj minut ga postavite v zmrzovalnik ali pa ga ogrejte po vročo vodo.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje