Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Izdelek ni v prodaji!

Ta izdelek ni več v prodaji, vam morda lahko ponudimo kaj podobnega? Pokaži sorodne izdelke

Vibracijski obroček Satisfyer Incredible Duo

39,95 €

Šifra izdelka: D-230699 | EAN koda: 4061504009926

Lastnosti

Znamka: Satisfyer
Barva: Blue
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Max Diameter: 5,8 cm
Suitable lubricant: Water Based
Easy to clean: Yes
Waterproof: Yes
Speed modes: 12
Suitable for couples: Men + Woman
Stimulation: Clitoral stimulation, Penis stimulation

Opis

Vibracijski obroček Satisfyer Incredible Duo je erotični pripomoček, ki obenem poskrbi za močno erekcijo in popolno stimulacijo vaše partnerke.

Dvojni obroček pomaga pri močni erekciji, saj ima kar dve odprtini, ki omogočata namestitev na penis in moda. Za stimulacijo partnerke poskrbi stimulator klitorisa, ki premore kar 12 vibracijskih programov. S svojim privlačnim dizajnom pa je obroček za penis Incredible Duo pravi lepotec.

Satisfyer Incredible Duo: Obroček za penis in obroček za moda v enem

S Satisfyer Incredible Duo lahko tudi ti doživiš neverjetne trenutke strasti! Silikonski obroček za penis obda tvojega korenjaka, njegova spremljevalca pa obda nekoliko večji obroček za moda. Incredible Duo tako ustvari vznemirljiv učinek zastoja krvi, ki zagotavlja intenzivnejše občutke in izboljša tvojo vzdržljivost med ljubljenjem.

Satisfyer Incredible Duo bo poskrbel tudi za tvojo ljubljeno osebo, saj vibrirajoči obroček za penis s svojim obsežnim stimulatorjem in 12 različnimi vibracijskimi programi izdatno in na veliki površini razvaja klitoris.

Ta obroček za penis Satisfyer navduši tudi s svojim videzom: Oba elegantno združena obročka in strukturirani detajli zagotavljajo izjemno eleganten videz. 

Uporaba izdelka Satisfyer Incredible Duo je popolnoma preprosta zahvaljujoč stranskemu gumbu z enim dotikom.

Poleg tega je obroček izdelan iz medicinskega silikona, zaradi česar je izjemno telesu prijazen in higienski. Vodoodporna izdelava (IPX7) poskrbi, da je erotični izdelek mogoče uporabiti v osvežujoči vodi in te bo z veseljem spremljal tudi pod tušem ali v kopalni kadi. Po skupnih trenutkih lahko Satisfyer Incredible Duo enostavno očistiš pod mlačno vodo ter z malce mila in čistila za erotične izdelke.

Če mu kdaj zmanjka moči, ga lahko hitro napolniš s priloženim polnilnim kablom USB.

  • 15 let garancije
  • izjemno močne globoke vibracije
  • 12 vibracijskih programov
  • telesu prijazen silikon
  • vodoodporen (IPX7)
  • način šepetanja
  • Litij-ionska baterija
  • enostavno čiščenje
  • priložen je magnetni polnilni kabel USB

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje