Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski obroček EasyToys Bunny Vibe

Šifra izdelka: ET801BLK | EAN koda: 8719934001404
14,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Easytoys Men Only
Barva: Black
Material: Silicone
Vibrations: Standard Vibration
Min Diameter: 3.00cm
Max Diameter: 5.50cm
Suitable for: Men
Phthalate free: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Flexible: Yes
Waterproof: Splash Proof
Speed modes: 1
Batteries: Necessary for use
Stimulation: Clitoral stimulation

Opis

Vibracijski obroček EasyToys Bunny Vibe je priljubljena erotična za pare. Obroček moškemu omogoča močnejšo in dolgotrajnejšo erekcijo. Za partnerko pa bo poskrbel nameščen stimulator klitorisa v obliki zajčka, ki nudi prijetne vibracije s pomočjo vgrajenega bullet vibratorja.

Bullet vibrator lahko vzamete tudi iz obročka in ga uporabite samostojno. Vibracijski obroček je izdelan iz silikona, ki je varen za telo in dobro raztegljiv za enostavno namestitev.

Vibrator se napaja preko 3 baterij LR44, ki so priložene. Izdelek po končani uporabi lahko očistite z blagim milom in vodo ali čistilom erotičnih igračk. Pred čiščenjem odstranite vibrator, saj le ta ni vodoodporen.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje