Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masažer BSwish Bthrilled Classic vijoličen

Šifra izdelka: E27357 | EAN koda: 8555888501412
44,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: B Swish
Batteries: Necessary for use

Opis

Masažer BSwish Bthrilled Classic je zmogljiv vibracijski pripomoček, ki vas bo razvajal. Uživajte v svilnato gladki, za telo varni silikonski masažni glavi in poiščite užitek s 5 različnimi funkcijami vibriranja. Z neskončnimi možnostmi se prepustite svoji ali partnerjevi domišljiji! Bodite navdušeni, vznemirjeni. Bthrilled Classic je moč užitka, ki je zapakiran v eleganten paket. Z ergonomsko oblikovanim ročajem zlahka dosežete svoje točke užitka, široka, svilnato gladka silikonska glava pa vas obdari s petimi funkcijami močnih vibracij. Narejen je iz higieničnega neporoznega silikona, ki je prijazen do telesa in neverjetno čuten na dotik, saj se hitro segreje, da ustreza telesni toploti, hkrati pa zagotavlja svilnato drsenje. 

Bthrilled Classic za delovanje potrebuje štiri AAA baterije, vzamete pa ga lahko povsod tudi v kad ali pod tuš saj je popolnoma vodoodporen. 

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje