Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibrator Satisfyer Big Heat G-spot

Šifra izdelka: D-231085 | EAN koda: 4061504001623
69,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Satisfyer
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Max Diameter: 5,4 cm
Operation: Smartphone App, Push button
Dolžina: 22,4 cm
Suitable for: Women
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Penetration: Yes
Waterproof: Yes
Vaginal stimulation: Yes
Noise level: Very quiet
Stimulation: G-spot stimulation
Charger: USB plug

Opis

Naj bo vroče! Si želite globoke, močne in vroče stimulacije točke G? Vibrator Satisfyer Big Heat G-spot je tu, da izpolni vse vaše vroče želje. Čutna stimulacija z vibracijami in toploto. Oblika vibratorja Satisfyer Big Heat G-spot je kot nalašč za natančno stimulacijo G-točke s superintenzivnimi globokimi vibracijami zaradi izjemno močnega motorja.

Big Heat se prek povezave Bluetooth poveže z nagrajeno brezplačno aplikacijo Satisfyer Connect, s katero lahko upravljate zmogljiv motor in prilagodite svoje užitke. Aplikacija ponuja neskončno število programov. Lahko se uporablja tudi brez aplikacije.

Vibrator Big Heat G-spot je izdelan iz izjemno mehkega, koži prijaznega medicinskega silikona s svilnatim občutkom. Vaš vroči ljubimec se vam lahko pridruži tudi v kopalni kadi ali pod tušem, saj je vodoodporen (IPX7). Po uporabi lahko vibrator preprosto očistite z mlačno vodo, blagim milom in čistilom za erotične igračke.

Big Heat G-spot je opremljen s polnilnimi baterijami, ki jih napolnite preko priloženega USB kabla.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje