Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Rabbit vibrator Satisfyer Double Flex APP bel

Šifra izdelka: D-231290 | EAN koda: 4061504002620
69,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Satisfyer
Barva: White
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Operation: Smartphone App, Push button
Dolžina: 20,1 cm
Suitable for: Women
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Penetration: Yes
Waterproof: Yes
Vaginal stimulation: Yes
Noise level: Very quiet
Num of Motors: 3
Stimulation: Clitoral stimulation, G-spot stimulation, Vaginal stimulation
Charger: USB plug

Opis

Rabbit vibrator Double Flex podjetja Satisfyer s svojimi tremi motorji stimulira tako točko G kot tudi klitoris. Rabbit vibrator iz telesu prijaznega, visokokakovostnega silikona je izjemno prožen in se s pomočjo tehnologije Silikon Flex prilagodi tvojim oblikam. Z razdeljenim stimulatorjem klitorisa poskrbi tudi za vzburljivo stimulacijo sramnih ustnic. Močne vibracije tega izjemnega izdelka je mogoče intuitivno upravljati prek upravljalne plošče – poleg tega pa ti brezplačna aplikacija Satisfyer Connect ponuja še več možnosti med spolnimi igricami, na primer ustvarjanje lastnih vibracijskih programov, povezavo s tvojim najljubšim seznamom predvajanja v storitvi Spotify ali izmenjava z drugimi uporabniki v Satisfyer skupnosti.

Zahvaljujoč vodoodporni izdelavi (IPX7) Double Flex ni samo enostaven za čiščenje, temveč te bo ob koncu dolgega dneva spremljal tudi v kopalni kadi in te osrečil tudi pod prho. Za posebej gladko izkušnjo lahko poskrbiš z ustrezno količino lubrikanta – na primer z lubrikantom znamke Satisfyer, ki je na voljo v klasični, svilnati in grelni različici. Če izdelku Double Flex zmanjka sape, lahko njegove vgrajene baterije ponovno napolniš s priloženim polnilnim kablom USB.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje