Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Rabbit vibrator Satisfyer Heated Affair

Šifra izdelka: D-231084 | EAN koda: 4061504001616
69,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Satisfyer
Barva: Red
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Operation: Smartphone App, Push button
Dolžina: 20,5 cm
Suitable for: Women
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Penetration: Yes
Waterproof: Yes
Vaginal stimulation: Yes
Num of Motors: 3
Stimulation: Clitoral stimulation, G-spot stimulation, Vaginal stimulation
Charger: USB plug

Opis

Rabbit vibrator Satisfyer Heated Affair je opremljen s tanko gredjo za bolj usmerjeno stimulacijo in dodatnim stimulatorjem klitorisa za izjemen užitek! Čutna stimulacija z vibracijami in toploto. Super intenzivna globoka vibracija zaradi dveh izjemno močnih motorjev. Aplikacija vam ponuja neskončno število programov, lahko pa ga uporabljate tudi brez aplikacije. Heated Affair je izdelan iz izjemno mehkega, koži prijaznega medicinskega silikona.

Kaj vam lahko vibrator Satisfyer Heated Affair še ponudi? Ta manjši ogrevani vibrator je zaradi svoje velikosti idealen za začetnike, saj je odličen uvod v svet erotičnih izdelkov za užitek! Napravo Heated Affair primite za ročaj s podpisom kolekcije Vibes, ki omogoča boljši oprijem in udobnejše držanje. Z močno in togo gredjo ter zaobljeno konico je Heated Affair idealen za stimulacijo točke G in klitorisa! S funkcijo Bluetooth se naprava Heated Affair poveže z nagrajeno brezplačno aplikacijo Satisfyer Connect, ki vam omogoča upravljanje močnega motorja in prilagajanje užitka. Rabbit vibrator Satisfyer Heated Affair je vodoodporen(IPX7), napolnete pa ga lahko s priloženim USB kablom. Najbolj seksi zadeva na svetu!

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje