Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Bondage komplet Fifty Shades of Grey Keep Still

Šifra izdelka: 05231860000 | EAN koda: 5060057875452
64,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Fifty Shades of Grey
Barva: Black
Material: Nylon
Min Diameter: 2,5 cm
Dolžina: 200 cm
Suitable for: Unisex
Suitable for couples: Men + Woman

Opis

Raziščite nove sloge vezanja s tem bondage kompletom Fifty Shades of Grey Keep Still, ki omogoča navpično in vodoravno namestitev manšet za gležnje in zapestje. Razkošen nov zasuk klasičnega zadrževalnega sistema, navdihnjen s knjigami Petdeset odtenkov sive.

Nezaščitena ranljivost ali razširjena izpostavljenost? Izbira je vaša, saj sami razporedite manšete za maksimalno razburjenje. Še enkrat podvojite zabavo tako, da podrejenega pritrdite na sprednji strani – vsestranski zadrževalnik omogoča široko paleto položajev. Kakovostne manšete za zapestje in gležnje imajo zunanjost iz mehkega satena, notranjost pa je podložena z umetnim krznom za resnično udobno izkušnjo. Manšete, ki so pritrjene z varnim, nastavljivim ježkom, jih partner preprosto pritrdi in odstrani, hkrati pa zagotavljajo zelo učinkovito zadrževalno orodje za uporabnika. Zadrževalnik je enostaven za namestitev in ne potrebuje orodja za montažo, le zakonsko posteljo poljubne velikosti. Črne trakove položite v diagonalni križ na vzmetnico z manšetami za zapestja in gležnje na vsakem vogalu. Napeljite tanke sive trakove okoli vzglavja in vznožja vzmetnice, pri tem pa pazite, da 2 D-obročka ostaneta na vrhu. Napeljite trakove skozi D-obroče in jih zategnite.

Video

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje