Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Komplet Le Wand Little Pleasures

Šifra izdelka: E32643 | EAN koda: 4890808240274
219,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Le Wand
Barva: White
Easy to clean: Yes
Material: Silicone
Zaščita za potovanja: Da
Stimulation: Clitoral stimulation, Nipple stimulation, Vaginal stimulation
Suitable for couples: Men + Woman, Woman + Woman
Structure: Ribbed, Smooth
Run time: 1h
Charging Time: 1.5 - 2 h
Waterproof: Splash Proof, Yes
Suitable lubricant: Water Based
Lubrikant type: Water

Opis

Tako kot lahko uživanje v preprostih življenjskih radostih vsak dan sproži veselje, tudi komplet Le Wand Little Pleasures vsebuje bistvene sestavine za takojšnje čutno zadovoljstvo. V kompletu sta vibratorja Le Wand Bullet in Point, ki ju je mogoče ponovno napolniti, v sijajni kromirani obdelavi, vsaka močna vibracija v velikosti dlani pa zagotavlja edinstveno stimulacijo.

Le Wand Point ima za telo varno silikonsko oblikovano obliko in intuitivno upravljanje, Bullet pa je opremljen z odstranljivim teksturiranim silikonskim tulcem in obročem za dodaten užitek. Oba vibratorja je mogoče polniti prek USB s priloženim polnilnikom, shranite pa ju lahko v žametno torbico za shranjevanje v kompletu. 

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje