Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski obroček Aquatic Zelie

Šifra izdelka: 21736 | EAN koda: 8719632679189
47,95 €
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Dream Toys
Size fit: Normal
Wire/Bone: Yes

Opis

Vibracijski obroček Aquatic Zelie iz blagovne znamke Dream Toys je elegantna erotična igračka za pare, ki bo popestrila vajine spolne odnose. Zelie je odlična izbira če za vse, ki poleg spolnega odnosa obožujejo vibracije. Vgrajen motorček vibracijskega obročka vama nudi kar 3 nastavitve hitrosti in 7 načinov vibriranja, zato bosta zlahka našla kombinacijo ki vama ustreza.  

Zelie je izdelan iz dvoslojnega silikona, vodoodporen po standardu IPX7 in varen za telo, brez ftalatov in lateksa. Dvojni silikon zagotavlja boljšo gostoto materiala, zaradi česar je obroček na zunaj prijetno mehak, znotraj pa ravno pravšnje trdote za popolne užitke. Upravljanje obročka je enostavno, z le enim gumbom na levi strani. Vgrajeno polnilno baterijo enostavno napolniš s priloženim kablom USB. Za eno polnjenje potrebuje približno 2,5 ure, s polno baterijo pa vaju bo razvajal približno 60 minut.

Čiščenje izdelka je enostavno pod mlačno vodo s kančkom nežnega mila. Za popolno higieno priporočamo uporabo čistila erotičnih pripomočkov.

O seriji izdelkov Aquatic

Aquatic kolekcija erotičnih igračk iz blagovne znamke Dream Toys v vašo spalnico prinaša erotične igračke v svetlo modri barvi z elegantnimi oblikami, ki so obogatene z edinstvenimi detajli v rose gold barvi. Erotični pripomočki te edinstvene kolekcije so izdelani iz dvoslojnega silikona, kar zagotavlja ravno pravšnjo čvrstost njihove notranjosti, medtem ko so na zunaj izjemno prijetni in žametni na otip. Erotične igračke Dream Toys Aquatic so vodoodporne, zato jih lahko uporabljate tudi v kadi ali pod prho.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje