Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski obroček The Candy Shop Blue Lagoon

Šifra izdelka: 21819 | EAN koda: 8720365100543
44,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Dream Toys

Opis

Vibracijski obroček The Candy Shop Blue Lagoon iz blagovne znamke Dream Toys je erotična igračka za pare, ki bo popestrila vajine spolne odnose. Blue Lagoon z raztegljivim obročkom poskrbi za trdno in dolgotrajno erekcijo, obenem pa s prijetnimi vibracijami nudi odlično stimulacijo penisa in klitorisa.

Vgrajen motorček vibracijskega obročka vama nudi kar 3 nastavitve hitrosti in 7 načinov vibriranja, zato bosta zlahka našla kombinacijo ki vama ustreza.

Obroček je izdelan iz silikona in ABS, vodoodporen po standardu IPX7 in varen za telo, brez ftalatov in lateksa. Upravljanje obročka je enostavno, z le enim gumbom na zunanji strani. Vgrajeno polnilno baterijo enostavno napolniš s priloženim kablom USB. 

Čiščenje izdelka je enostavno pod mlačno vodo s kančkom nežnega mila. Za popolno higieno priporočamo uporabo čistila erotičnih pripomočkov.

Lastnosti:

  • Vibracijski obroček za penis z raztegljivim obročkom
  • Močan motor
  • 7 vibracijskih ritmov in 3 hitrosti vibriranja
  • Vodoodpornost IPX7
  • Narejen iz silikona in ABS
  • Varno za telo, brez ftalatov in lateksa
  • Možnost polnjenja, priložen kabel USB

O seriji izdelkov The Candy Shop

The Candy Shop je serija odličnih erotičnih igračk blagovne znamke Dream Toys. Ta raznolika zbirka takoj pritegne pozornost z nežnimi pastelnimi barvami in gladkimi oblikami. Vsaka igračka iz kolekcije The Candy Shop ima drugačno pastelno barvo in ustrezno ime. Izdelki te bodo razvajali z različnimi načini in mnogo hitrostmi vibriranja. Vsi izdelki imajo vgrajene polnilne baterije, ki se polnijo preko USB in so 100% vodoodporni, zato jih lahko uporabljaš tudi med tuširanjem ali v sproščujoči kopeli. 

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje