Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijski obroček Royal Fantasies Aveta

Šifra izdelka: 21661 | EAN koda: 8719632677475
47,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Dream Toys

Opis

Vibracijski obroček Royal Fantasies Aveta je elegantna erotična igračka za pare, ki bo popestrila vajine spolne odnose. Aveta iz blagovne znamke Dream Toys je odlična izbira za vse, ki poleg spolnega odnosa obožujejo vibracije. Vgrajen motorček vibracijskega obročka vama nudi kar 3 nastavitve hitrosti in 7 načinov vibriranja, zato bosta zlahka našla kombinacijo ki vama ustreza.  

Obroček Aveta je izdelan iz mehkega silikona, vodoodporen po standardu IPX7 in varen za telo, brez ftalatov in lateksa. Upravljanje obročka je enostavno, z le enim gumbom na levi strani. Vgrajeno polnilno baterijo enostavno napolniš s priloženim kablom USB. Za eno polnjenje potrebuje približno 2 uri, s polno baterijo pa vaju bo razvajal približno 60 minut.

Čiščenje izdelka je enostavno pod mlačno vodo s kančkom nežnega mila. Za popolno higieno priporočamo uporabo čistila erotičnih pripomočkov.

O seriji izdelkov Royal Fantasies

Royal Fantasies je še ena uspešna serija erotičnih igračk blagovne znamke Dream Toys ki svoj nabor dopolnjuje iz dneva v dan. Zaradi izrazito privlačne vijolične barve in bleščečih podrobnosti iz rožnatega zlata jo odlikujeta klasičen in eleganten videz. Vsi izdelki te odlične serije so izdelani iz silikona, so vodoodporni in prav vsak odlično opravlja svojo nalogo. To je zadostiti vašim željam in poskrbeti za nepozabne užitke.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje