Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masažer Magic Motion Zenith APP

Šifra izdelka: E33687 | EAN koda: 6958136103536
109,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Magic Motion
Size fit: Normal
Wire/Bone: Yes

Opis

Masažer Magic Motion Zenith APP je zagotovo eden izmed najboljših wand masažerjev na trgu erotičnih igračk. Je brezžičen, 100% vodoodporen in polnilen, kar so glavne tri stvari, ki jih danes iščemo pri večini erotičnih igračk. 

Njegova prednost pred ostalimi pa je zagotovo uporaba z aplikacijo Magic Sense, ki vaš erotični pripomoček spremeni v pravi digitalni čudež. Zenith v kombinaciji z aplikacijo omogoča skoraj neskončne možnosti uporabe, najboljše pa je, da ga lahko preko nje upravlja tudi vaš partner/ka na daljavo, ne glede na to kje se trenutno nahaja.

Poleg upravljanja na daljavo aplikacija omogoča izbiranje različnih nastavitev vibriranja, vašo erotično igračko pa lahko sinhronizirate s svojo najljubšo glasbo, se prepustite gibanju ročnega upravljanja preko zaslona pametne naprave, interakcijo pa lahko vzpostavite tudi z glasom, slikami in besedilom.

Zaradi valovite površine ročaja in svilnatega občutka je še bolj fascinantna za uporabo na vseh ravneh pustolovščine.

Magic Motion Zenith je 100% vodoodporen po standardu IPX7, zato lahko z njim uživate kjer koli, tudi pod tušem ali v kadi ter ga preprosto očistite pod tekočo vodo. Uporaba brez nadležnega kabla, ki bi vas oviral pa je le še razlog več, zakaj je to eden najboljših masažerjev, ki ga lahko dobite.

Polnjenje 

Masažer enostavno napolnite s priloženim USB kablom. 

Materiali in vodoodpornost

Izdelan je iz kombinacije ABS in silikona, zato je telesu prijazen in popolnoma varen za uporabo. Ob izdelku uporabljajte samo lubrikante na vodni osnovi, saj silikonski lubrikanti lahko poškodujejo material izdelka. 

Čiščenje in shranjevanje

Za čiščenje lahko uporabite blago milo in mlačno vodo. Za popolno higieno priporočamo uporabo čistila erotičnih igračk. Pred shranjevanjem ga obrišite do suhega ali osušite na zraku.

Masažer Magic Motion Zenith APP vas ne bo razočaral!

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje