Ne dovolite, da bi vam napačen izbor spodnjic pokvaril razpoloženje

Erotično perilo

V današnjem času se nihče ravno dobro ne zaveda posledic na okolje, ki jih prinaša »hitra moda«, zato se izdelovalci oblačil v večini osredotočajo na uporabo trajnostnega materiala in s tem zmanjšan ogljični odtis*. Potrošniki pa bolj kot na karkoli drugega, gledamo na to, da nam bo v izbranih oblačilih udobno. To pa je pravzaprav tudi vse, kar šteje.

Zaradi povpraševanja po različnih in trajnostnih možnostih, moška spodnja oblačila doživljajo pravi ponudbeni preporod. Svetovne blagovne znamke povečujejo svojo ponudbo izdelkov z razpršitvijo v luksuzne dnevne oblačila in oblačila za spanje. Prisotnost blagovnih znamk spodnjih oblačil na platformah, tako na spletu kot v realnosti, preprosto kaže na to, kako stroge blagovne znamke spodnjih oblačil vse bolj postajajo vidne, ozaveščene in priljubljene. 

Če lahko verjamete, jockstrap ni bil izumljen, da bi vaše seksi ritke in (seveda, kakopak) tudi genitalije izgledale fantastično na zabavah. Prvič se je pojavil v homoseksualni skupnosti v petdesetih in šestdesetih letih, tako so geji sprejeli oblačilo kot sredstvo za izražanje novega občutka sebe in s tem videza. Na ta način so želeli povečati svojo fizično privlačnost in izraziti svojo samozavest.

Macho, ena izmed najbolj prodajanih blagovnih znamk spodnjega perila v svetu, predstavlja izdelke spodnjih oblačil, in raznolikost je zagotovo tista, ki vas enostavno prepriča, da najdete nekaj za svoj okus. Spodnjice so narejene iz mehkega in udobnega materiala, kar vam omogoča udobno nošenje, ne glede na to, kateri model Macho spodnjega perila si izberete.

Jockstrap zagotovo velja za eno izmed najbolj priljubljenih moških vrst spodnjic; našli jih boste v različnih barvah in modelih. Sčasoma je bil jockstrap v gejevskih lokalih redno nošen, blagovne znamke pa so v omenjeni model začele oblačiti »go-go fante«, ki so veljali kot neko promocijsko orodje. Ta stalna izpostavljenost je na koncu zavarovala jockstrap kot osnovo v gejevskih moških oblačilih. Približno v tem času so postale nočne zabave v gejevskih barih po vsem svetu, vse do krize AIDS-a, reden pojav.

Večina moških je znana po tem, da na izbiro spodnjega perila ne da pretirano veliko, čeprav izbira ni ravno pretirano težka (za razliko od žensk, ki nam nikoli ni dovolj in »nikoli nič nimamo«). Tega vam verjetno ni nihče povedal, vendar napačno izbran kos spodnjega perila lahko hitro in učinkovito pokvari dan. Saj se ne želite počututi nelagodno ravno zaradi napačne izbire, kajne?

Jockstrap spodnjice so namenjene zaščiti testisov in penisa, ne glede na aktivnost. Sestavljene so iz športnega elastičnega pasu in podpornim delom za spolovila ter moda. Jockstrap je običajno izdelan iz trde plastike ali jekla in perforirano za prezračevanje. Prožnejši in udoben mehki model je na voljo tudi za uporabo pri različnih športnih aktivnostih. 

Boksarice so tiste, ki vam omogočajo boljše dihanje, saj so na strani nekoliko bolj ohlapne, čeprav pravzaprav ne nudi neke korektne podpore. Široka izbira Macho boksaric vam bo pomagala, da boste našli tiste prave za vas. 

Kratke hlačke veljajo za kombinacijo boksaric in hlačk. Zasnovane so tako, da spominjajo na koničaste boksarice, ki se tesno prilegajo in nudijo udobno nošenje skozi celotni dan. Brez težav jih lahko oblečete za fizične aktivnosti in bodo ostale na mestu. Gre za najpogosteje uporabljeno moško spodnje perilo.

Kako izbrati pravi model glede na vašo oblikovanost telesa?

Spodnje perilo je prva stvar, ki jo oblečete preden se odpravite od doma. Tako kot vsako drugo oblačilo, tudi spodnje perilo najdemo v različnih oblikah in velikostih. Kar posledično pomeni, da vsaka vrsta spodnjega perila vendarle ni najbolj primerna za vse ljudi. Obstaja veliko moških vrst spodnjega perila in težko je vedeti, katera je primerna za vas med temi več moškimi spodnjicami. Zaradi tega morate sami sebe nekoliko bolj poznati in tudi vrste moškega spodnjega perila, da boste izbrali pravo. Ravno zaradi tega boste videti fantastično in se počutili udobno.

Vitkejša postava – ko imate vitkejšo postavo, se boste morali odločiti za nekoliko bolj stroge možnosti izbire spodnjega, saj vas lahko nošenje »vrečastega« spodnjega perila naredi bolj vitke ali koščene.

Visoki fantje morate razmišljati o tem, da se boste verjetno morali držati boksarskih hlač. Če nosite katero izmed krajših tkanin, bi bili videti še višji, kot ste dejansko.

Nizki fantje se srečujejo z drugačnim »problemom«. V kolikor se odločite za predolgo spodnje perilo, boste izgledali še nižji. Zato so katerekoli kratke hlače za vas popolne, saj ne vsebujejo veliko materiala. Torej, pokažite več kože in se držite načela, da je manj še vedno več.

V kratkem pregledu različnih vrst spodnjic znamke Macho v kombinaciji različnih tipov teles, ste videli, da ni tako zelo težko izbrati, kajne? Nenazadnje pa imejte kot glavni kriterij nakupovanja spodnjega perila to, da boste ohranili udobje. Zato se ne odločite za nek tip spodnjic samo zato, ker vaš prijatelj v njih izgleda seksi. Namesto tega se odločite za vrsto, za katero menite, da bi lahko ustrezala vašim zahtevam in bi vas rešila pred vso nerodnostjo in nelagodjem.

V spletni trgovini Gtočka.si boste našli različne modele Jockstrap spodnjic, bokseric in tudi povsem običajnih spodnjic.

*oglični odtis (angleško »carbon footprint«) uporabljamo za ponazoritev količine izpustov ogljikovega dioksida (CO2) in drugih toplogrednih plinov (TGP), za katero sta odgovorna posameznik ali podjetje oziroma organizacija. Ogljični odtis torej lahko izračunamo za dejavnost, dogodke in izdelke ter posameznike.

Luka
Zanima ga vse v zvezi s spolnostjo, zato lahko na blogu najdeš širok spekter njegovih člankov, ki pokrivajo različna področja - od vsakodnevnih nasvetov do marsikomu morda čudnih fetišev.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice